Vil du være med i pilotprojekt: Dataindsamling og cykeltyveri

Kom og få en af de sidste enheder i forbindelse med åbningen af No. 17 (Slotsgade 4) tirsdag den 10/10 fra kl. 15. Vi tilbyder 200 borgere at deltage i et pilotprojekt og forskningsprojekt, der har til formål at indsamle data på cykelstierne og skabe et netværk mod cykeltyverier. Kun 50 enheder tilbage

Randers Kommune inviterer til et nyt pilotprojekt.

Formålet er at undersøge, om vi med en enhed monteret i cyklers styr, kan mindske antallet af cykeltyverier.

Lyder det interessant? Kom og få en af de sidste enheder i forbindelse med åbningen af No. 17 (Slotsgade 4) tirsdag den 10/10 fra kl. 15. Vi deler ud efter åbningstalen. 

(Bemærk, der er ikke hjælp til montering og opsætning - og kun 50 enheder tilbage, der deles ud efter først til mølle.)

Enheden er en såkaldt Cork, der er produceret af virksomheden FINDRS. Den kobles op med en app på telefonen. Inde i appen kan man se, hvor cyklen har kørt og er parkeret.

Bliver cyklen stjålet?

Skulle man være uheldig at få stjålet sin cykel, kan man via appen melde den stjålet, og så vil alle andre Cork-enheder søge efter cyklen. Er der så en anden Cork-enhed, der kommer forbi din stjålne cykel, får man besked om, hvor den står.

Der er ingen garanti for at stjålne cykel kan findes igen. Bliver den stjålne cykel kørt ud af byen, er sandsynligheden for at finde den igen meget mindre.

Enheden måler også, hvor langt cyklen kører, hvor den parkerer, cykelstien/vejens kvalitet (huller) og eventuelle styrt. Alt sammen værdifulde data, der kan være med til at gøre os endnu klogere på kommunens veje og cykelstier. Dette data bruges til forskning af Randers Kommune, Cowi og DTU.

Lad os stå sammen mod cykeltyverier i Randers og samtidig indsamle værdifulde data på cykelstierne. Pilotprojektet og forskningsprojektet er et samarbejde mellem Randers Kommune, Cowi og DTU.

Spørgsmål: Skriv til cykelby@randers.dk