Randersambassadørerne

En Randersambassadør er en person, der repræsenterer byen og lokalsamfundet overfor andre på en positiv måde.

Ambassadøren hjælper os alle med at sprede budskabet om, at Randers og omegn er et dejligt sted, der har overordentlig meget at byde på.

Randers er sin egen. Vi er ildsjæle, hjælpsomme, fightere, selvironiske, vi er dygtige, ambitiøse og ordentlige. Vi er lidt anderledes.

Sådan begynder fortælling om os i Randers kommune, som blev skrevet i 2015 af mere end 700 Randersborgere, foreninger, græsrødder og erhvervsliv. Fortællingen sætter ord på vores fælles styrker og det potentiale, som Randers Kommune har.  Vores fælles fortælling skal stå stærkt i bevidstheden både hos os her i kommunen, men også ude i omverdenen. De bedste til at fortælle den gode historie er ambassadører, som bærer Randers og omegn i hjertet. Der er derfor udpeget på en række personer, som på hver deres måde kan udbrede den gode fortælling om Randers. De hedder Randersambassadører.

Hvad er en Randersambassadør?

En Randersambassadør er en person, der ønsker at repræsentere byen og lokalsamfundet overfor andre på en positiv måde. Ambassadøren hjælper os alle med at sprede budskabet om, at Randers og omegn er et dejligt sted, der har overordentlig meget at byde på.

Står vi sammen, står vores fortælling stærkt, og Randers fortjener altså mere positiv omtale! Derfor er det vores håb, at tæt ved 100 ambassadørers positive stemmer kan sprede sig som ringe i vandet og være med til at skabe en positiv samtale om Randers.

Hvem kan blive Randersambassadør?

Ambassadørerne udvælges blandt andet efter én eller flere parametre:

  • Personen har eller har haft en stærk tilknytning til Randers
  • Personen er fremtrædende på den nationale scene inden for kunst, kultur, erhverv, medier eller sport
  • Personen er meningsdanner i Randers Kommune
  • Personen varetager en funktion, hvor vedkommende ofte møder gæster eller nye tilflyttere til Randers Kommune

Ved spørgsmål kontakt Randers Kommunes Kommunikationsafdeling på telefonnummeret 8915 1531.