Ingredienser:
- 2 revne æbler
- 100 g hvedemel
- 70 g grahamsmel
- 30 g havregryn
- 2 tsk. Bagepulver
- 40 g flormelis
- 1 tsk. Kanel
- 1 æg
- 2 dl
- Mager mælk
Sådan gør du:
Bland alle de tørre ingredienser i en skål, og lav en fordybning i midten. Pisk æg og mælk sammen og hæld det i fordybningen. Rør langsomt dejen jævn og rør til sidst æblerne i.
Sæt en skefuld dej på en varm pande og flad den ud, så den er ca. 10 cm i diameter og ca. ½ cm tyk. Bag til der kommer luftbobler i overfladen, vend da pandekagen bag den anden side.
Server evt. med friske æbler og et par dryp sirup.
Ingredienser:
- 2 æbler
- 3 dl hytteost
- 3 dl skyr
- 50 g. mørk chokolade, 70 %
- Evt. salt
Sådan gør du:
- Skær æblet i fine skiver
- Rør skyr og hytteost sammen med æblet
- Smag til med en smule salt
- Pynt med den hakkede chokolade
- Erstat evt. chokoladen med ristet rugbrød.
Ingredienser:
- 3 æbler med skræl (revne)
- 40 g sukker
- 200 g grahamsmel
- 80g hvedemel
- 2½ dl mysli (min. 8g kostfibre og højst 13g sukkerarter)
- 40 g olie
- 1 æg
- 2 dl mager syrnet mælkeprodukt
- 2 tsk. Bagepulver
Sådan gør du:
Det hele blandes sammen og sættes i 18 små portioner på en bageplade med papir eller i muffinsforme. Bages ca. 17. min ved 200 grader.