Jobsøgning

Vi giver gerne gode råd og vejledning med jobsøgning og udarbejdelse af ansøgninger og CV

Hjælp til jobsøgning

Når du søger et nyt arbejde er du som oftest i konkurrence med mange kvalificerede ansøgere, og derfor er det naturligvis ikke helt lige meget, hvordan du søger.

Der findes ikke nogen facitliste på den bedste måde at søge et nyt arbejde, men landets jobcentre har mange års erfaring i, hvad der virker og ikke virker. På den baggrund er der blevet lavet en udførlig guide med tips til, hvordan du søger et nyt arbejde på en effektiv måde.

Gratis personlig rådgivning i Job og Ydelse

Du kan også bruge Jobcenter Randers som sparringspartner. Vi giver gerne gode råd og kan vejlede med jobsøgning og udarbejdelse af CV og Joblog.

Hjælpen foregår i Job og Ydelse, hvor du frit kan møde op og få gode råd og en hjælpende hånd af en af Jobcenter Randers' jobkonsulenter. Vi kender det lokale arbejdsmarked og ved en masse om, hvad arbejdsgivere lægger vægt på, når de skal ansætte nye medarbejdere.

Du kan få råd og vejledning i Job og Ydelse uanset om du er ledig eller i arbejde - du finder hjælpen ved Jobcenter Randers.

Tilskud til transport til jobsamtale

Hvis du er ledig og bor i Randers Kommune, kan du have mulighed for tilskud til dine transportudgifter, hvis du skal til jobsamtale mere end halvanden times transport fra din bopæl.

Læs mere om tilskud til transport i forbindelse med jobsamtale. 

Ledig og over 50 år?

Senior Erhverv Kronjylland samarbejder med erhvervslivet om at få ledige over 50 år i arbejde.