Rekruttering

Jobcenter Randers hjælper din virksomhed med at finde nye medarbejdere.

Vi kender lokalområdet og gennemfører årligt cirka 2000 virksomhedsbesøg. Således imødekommer vi de lokale virksomheders efterspørgsel på kvalificerede medarbejdere gennem tre overordnede typer af rekruttering

Få hjælp til rekruttering

Med omkring 500 jobmatch årligt hjælper vi lokale virksomheder med at finde nye medarbejdere. Det gør vi ved blandt andet at tilbyde:

  • Gratis jobannoncer på Jobnet.dk
  • Ubegrænset adgang til kandidater via jobnet.dk
  • Rådgivning og sparring på udarbejdelse af jobannoncer
  • Formidling af ledige kandidater

Hvis du giver os en jobbeskrivelse til os, så sender vi de bedst egnede medarbejdere til jobsamtale hos dig. Vi hjælper også gerne med jobbeskrivelsen. Det er selvfølgelig altid op til dig, hvilken medarbejder du ansætter.

Vi tilbyder også løbende:

  • Rekrutteringsevents, eksempelvis Jobdating og Jobmatch.
  • CSR-samarbejde, herunder medarbejder- og ledermentorkurser.
  • Opkvalificeringsforløb og Uddannelsessamarbejde (fx EGU, IGU).
  • Virksomhedsrettet jobfokus gennem Vejen til Job - et frivilligt tilbud til jobsøgende kandidater.

Jobnet

På Jobnet kan din virksomhed oprette en jobannonce eller søge blandt mere end 200.000 aktive CV’er. Jobnet er gratis at bruge og fungerer som et samlet jobmarked for landets jobcentre. Samtlige ledige, og mange øvrige jobsøgende, bruger Jobnet.

Søg medarbejdere internationalt

Når du opretter en jobannonce på Jobnet skal du blot sætte kryds ved »Ja« under punktet »Ønsker medarbejdere fra udlandet«. På den måde bliver annoncen både vist for danske ansøgere på Jobnet og for udenlandske ansøgere på Workindenmark. Du kan også søge blandt de udenlandske ansøgeres CV på Workindenmark.

Støtteordninger

- Find den bedste løsning til din virksomhed.

Når du leder efter ny arbejdskraft, er der mulighed for at komme i kontakt med en person, som eksempelvis mangler erhvervserfaring, har behov for opkvalificering eller har nedsat arbejdsevne. I mange tilfælde kan personen ansættes på særlige vilkår og/eller tilknyttet en eller flere støtteordninger. Dette skal altid godkendes af Jobcenter Randers. Få et overblik over ordningerne herunder. 

Opkvalificering og afprøvning

Sygdom

Nedsat arbejdsevne