Vejen til Job - Moduler

Modulerne består af undervisning, sparring og events, som du frit kan vælge til eller fra. På den måde kan du forme din helt egen vej til job. Omdrejningspunktet for alle moduler er talent, branche og netværk. Alle moduler har et erhvervsrettet fokus, som gør din vej til job både bedre og kortere.

Overblik over moduler

Jobdating

Tag med på byens bedste date, hvor virksomheder og ledige mødes i uformelle omgivelser. Den månedlige Jobdating er en unik chance for at møde lokale virksomheder, der har brug for arbejdskraft. Der er rigtig gode muligheder for job!

Klar til Jobdating

Til Jobdating er det vigtigt at gøre et godt indtryk, så der er større chance for at komme i spil til jobbet. Det træner vi målrettet på modulet ”Klar til Jobdating”.

Jobmatch

Modulet med særdeles gode jobmuligheder! Vejen til job matcher kandidater med en eller flere virksomheder, der mangler arbejdskraft. En unik mulighed for at komme helt tæt på de lokale virksomheder. Medbring gerne et opdateret CV.

Jobauktion

Vejen til Job præsenterer ledige stillinger fra vidt forskellige brancher. En unik mulighed for at få indblik i nye stillingsopslag, der kun er opslået via Jobcentret.

CV

Et CV giver arbejdsgiveren viden om erfaring, uddannelse og talenter. Derfor er CV'et et vigtigt redskab, for enhver der søger job. På modulet lærer du, at lave et præcist, målrettet og brugbart Jobnet-CV.

Virksomhedspraktik – en vej til job

Bliv præsenteret for de aktuelle praktiklister og får råd og vejledning til at indgå en aftale om praktik, med en af de virksomheder, vi samarbejder med.

Kig Ind

Kom og få hjælp, sparring og inspiration til ansøgning, CV og elevatortale målrettet virksomheden.

Vil du vide mere

  • Hvornår foregår de forskellige moduler?
  • Hvordan tilmelder du dig?
  • Hvad er udbyttet på de forskellige moduler?
  • Skal du forberede noget til modulerne?

Få svar på det og meget mere ved at kontakte din konsulent på jobcentret eller send en mail til vejentiljob@randers.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.