Vejen til Job

Stå stærkere på arbejdsmarkedet med ny viden om brancher, netværk og dine talenter.

Med Vejen til Job kommer du tættere på erhvervslivet gennem undervisning, sparring og events med erhvervsrettet fokus.

Vejen til job består af en række moduler og forløb, som gør jobkandidater klar til arbejdsmarkedet. Det er en unik mulighed for erhvervsrettet sparring og undervisning. Derudover afholder Vejen til job forskellige events som Jobdating og Jobmatch.

Gennem fokus på talent, branchekendskab og netværk kommer deltagerne tættere på erhvervslivet. Målet er at gøre vejen til job både bedre og kortere for den enkelte jobkandidat. Omdrejningspunktet er altid erhvervsrettet, og derfor har alle moduler og forløb fokus på virksomhedernes behov for kvalificeret arbejdskraft.

Vejen til Job er et gratis og frivilligt tilbud til alle ledige i Randers Kommune. Vælg frit mellem de forskellige moduler og forløb.

Du kan også møde os i No.17 hver onsdag fra kl. 10.00-17.30.

OBS: No.17 holder lukket Grundlovsdag den 5. juni, og vi er derfor ikke tilstede

Tilmelding og spørgsmål

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at tilmelde dig moduler og/eller forløb, så kontakt din konsulent på jobcentret eller send en mail til vejentiljob@randers.dk

Relevante grupper på Facebook

Jobsøgende kan med fordel følge Facebookgrupperne Jobfokus og/eller Fleksjob Randers, hvor der, udover ledige stillinger, også er løbende nyt fra Vejen til Job.

Er du arbejdsgiver, se her

Vejen til Job arrangerer en række events i samarbejde med erhvervslivet, som eksempelvis Jobdating og Jobmatch. Har du brug for arbejdskraft, så se mere på Center for Virksomhedsservice og Rekrutterings side, eller ring til os på tlf. 8915 7990 og hør nærmere. 

Kontakt Vejen til Job

Bo Bræmer-Jensen

Bo Bræmer-Jensen
Karrierekonsulent
Tlf.: 23 37 08 21
E-mail: bob@randers.dk

Pernille Valentin Hoffmann

Pernille Valentin Hoffmann
Karrierekonsulent
Tlf.: 29 17 98 56
E-mail: pvh@randers.dk