Værd at vide for studerende i Randers

Randers er en by med gode karrieremuligheder og masser af gode tilbud, og du kan ovenikøbet finde en billig studiebolig.

Billige boliger

Det er relativt nemt at finde en billig bolig i Randers Kommune, som SU’en kan betale for. Randers har en række billige ungdomsboliger og kollegieboliger for studerende. Derudover har boligforeningen RandersBolig flere lejemål, som du vil have råd til på et SU-budget. Desuden er huslejen hos private lavere end i større byer.

Bibliotek med gode studiefaciliteter

Rander Bibliotek har den litteratur, du skal bruge til dine studier – fysisk eller online. Biblioteket har tusindvis af bøger og gratis databaser, hvor du kan finde viden her og nu. Har du behov for hjælp, er der flere bibliotekarer, du kan spørge.

På biblioteket er der studiepladser med WiFi, strøm til din PC, kaffeautomat og gratis isvand. Der er desuden adgang til printer, kopimaskine og scanner.

Du kan også finde gode tips og kilder til din opgave på bibliotekets hjemmeside.

Gode transportforbindelser

I Randers er der gode transportforbindelser til bl.a. Aarhus og Aalborg – både med bus og tog. Du kan derfor med fordel vælge at bo i Randers, mens du læser i enten Aarhus eller Aalborg. På den måde kan du både spare penge på huslejen og stadig nyde godt af ovennævnte tilbud.