Værd at vide for studerende i Randers

Randers er en by med gode karrieremuligheder og masser af gode tilbud, og du kan ovenikøbet finde en billig studiebolig.

Boliger til studerende

Det er relativt nemt at finde en bolig i Randers Kommune, som SU’en kan række. Randers har en række ungdomsboliger for studerende. Derudover har RandersBolig og Nørresundby Boligselskab flere lejemål, som du kan betale på et SU-budget. Huslejen hos private er generelt lavere end i andre større byer.

Bibliotek med gode studiefaciliteter

Rander Bibliotek har den litteratur, du skal bruge til dine studier – fysisk eller online. Biblioteket har tusindvis af bøger og gratis databaser, hvor du kan finde viden her og nu. Har du behov for hjælp, er der flere bibliotekarer, du kan spørge.

På biblioteket er der studiepladser med WiFi, strøm til din PC, kaffeautomat og gratis isvand. Der er desuden adgang til printer, kopimaskine og scanner.

Du kan også finde gode tips og kilder til din opgave på bibliotekets hjemmeside.

Gode transportforbindelser

I Randers er der gode transportforbindelser til bl.a. Aarhus og Aalborg – både med bus og tog. Du kan derfor med fordel vælge at bo i Randers, mens du læser i enten Aarhus eller Aalborg. På den måde kan du både spare penge på huslejen og stadig nyde godt af ovennævnte tilbud.