Havndal Sundhedshus

Havndal Sundhedshus ligger ved ældrecentret Aldershvile på Kirkevej 2B i Havndal.

Havndal Sundhedshus er borgernes hus med plads til forskellige aktiviteter og fællesskaber for alle. Sundhedshuset er indrettet med 6-8 lokaler, der kan rumme fra cirka 2-49 personer. De største af lokalerne har forskellige adgange til skærme og lyd. I huset er blandt andet en række aktiviteter som stolegymnastik, strikkeklub, banko og suppeaften. Der bliver løbende tilføjet aktiviteter, så hold godt øje med aktivitetskalenderen.

Husets café Madam Blå er indrettet med cafékøkken, hvor man kan få en gratis kop kaffe. Lokalet har siddeplads til 49 personer, og udover cafekøkkenet er der service, opvaskemaskine, komfur samt ovn. I et af sundhedshusets øvrige lokaler er der lavet speciel plads til småbørn, og udenfor er der lavet et læskur til barnevogne. Det giver god plads til både dagplejen og sundhedsplejen.

Nye idéer er altid velkomne

For at det kan lykkes at få skubbet aktiviteterne i gang, er Havndal Sundhedshus helt afhængig af, hvad borgerne og foreninger i Havndal tager initiativ til. Du er derfor altid velkommen til at kontakte Havndal Sundhedshus' koordinator for at finde ud af, hvad der kan lade sig gøre i forhold til dit/jeres initiativ til en aktivitet eller et projekt.

Sammen med koordinatoren kan du/I komme videre med booking af lokaler, hjælp til at søge støtte, annoncering, finde nye frivillige og sætte det i sundhedshusets aktivitetskalender.

Maria Friis Andersen
Tlf.: 2437 4418 (direkte)
Tlf.: 8915 1215 (Randers Sundhedscenter tager også imod henvendelser om Havndal Sundhedshus)
E-mail: maria.friis.andersen@randers.dk