Giv os et praj

Randers Kommune sørger for, at veje, stier og parker er rene og velholdte, men der kan være forhold, vi ikke er opmærksomme på. Derfor har vi brug for din hjælp.

Er du stødt på f.eks. et hul i cykelstien eller en defekt bænk i en af byens parker, kan du hjælpe os ved at give os et praj.

Vær opmærksom på, at der skal vedhæftes et billede. Du kan få hjælp til placering af dit praj i denne vejledning.

Du kan også give os et praj via appen Giv et praj - Randers Kommune.

Hvis du ikke har mulighed for at vedhæfte et billede til din henvendelse, skal du i stedet give dit praj via mailadressen vejeogtrafik@randers.dk.

Når du giver dit praj, vil Veje og Trafik vurdere henvendelsen og lave en prioritering af indsatsen. Det kan betyde, at vi vurderer, at skaden ikke bliver repareret på nuværende tidspunkt.

Du vil ikke modtage yderlige information fra Randers Kommune omkring din henvendelse.

Ønsker du svar på en henvendelse, skal du sende en mail til vejeogtrafik@randers.dk.

Vi vil bestræbe os på at behandle din henvendelse hurtigst muligt. I perioder får vi rigtig mange henvendelser, så der kan godt gå et stykke tid, inden vi får repareret eller vurderet problemet.

Vedligeholdelse af private fællesveje

En privat fællesvej er en vej, som ikke er offentlig, men som bruges af flere ejendomme og er åben for offentlig trafik.

Det er grundejere, grundejerforeningen eller vejlaug, der har ansvaret for den private fællesvej, og skal vedligeholde den, så den er sikker at færdes på.

Læs mere om privat fællesvej her.