Kronjyllands El-service ApS vinder Randers Kommunes Erhvervspris

En omgang weekendhygge med pølser, bøfsandwich og ribbensandwich hos Kronjyllands El-service ApS fik et ekstra krydderi, da virksomheden blev tildelt Randers Kommunes Erhvervspris

Borgmester Torben Hansen (th.) overrakte prisen til direktørerne Thomas Lorentzen (tv) og Mikkel Teilmann.

Medarbejderne hos Kronjyllands El-service ApS gik på weekend med en behagelig nyhed, da borgmester Torben Hansen bankede på døren og overraskede virksomheden med Randers Kommunes Erhvervspris.

”Kronjyllands El-service ApS har været med til at inspirere og skabe resultater, som andre kan lære af - ikke bare her I vores lokalområde - men også udenfor kommunegrænsen,” sagde Torben Hansen i forbindelse med prisoverrækkelsen, hvor han gengav den inspirerende vækst-rejse som Kronjyllands El-service ApS har været på.

”Fra to personer i 2018 til 50 medarbejdere i dag. I er vokset ud af jeres lokaler ikke bare én gang, men faktisk to gange allerede, sagde Torben Hansen, der overrakte prisen, en skulptur af Jan Agerbo med navnet ”At løfte i flok” til firmaets direktørduo, Thomas Lorentzen og Mikkel Teilmann.

”Kronjyllands El-service ApS står for meget af det, vi i Randers gerne vil forbindes med - dygtighed, virkelyst, vedholdenhed og samarbejde,” sagde borgmesteren.

Normalt bliver prisen overrakt ved kommunens nytårskur for erhvervslivet. En snestorm betød arrangementet måtte aflyses i år.

Samlet til weekendhygge

Medarbejderne på Kronjyllands El-service ApS var samlet i firmaet på Nikkelvej i Paderup for lidt uformel weekendhygge omkring en pølsevogn. Og det var her, at borgmesteren trådte ind ad døren med Jan Agerbos skulptur i hånden,

”Lad mig sige med det samme, at det ikke er ekskluderende at have vundet andre priser. For modtageren af årets pris har nemlig også allerede gjort sig fortjent til en Gazelle-pris, som jeg havde fornøjelsen af at hylde dem for på rådhuset for ikke så lang tid siden, sagde Torben Hansen.

Prisen og skulpturen "At løfte i flok" blev modtaget af direktørerne Thomas Lorentzen og Mikkel Teilmann.

”At få kommunens erhvervspris var noget vi ikke turde drømme om, da vi startede i 2018. Når det er kommet dertil, så skyldes det det store netværk, vi har, som har været med hele vejen. Deres opbakning har gjort en stor forskel," sagde Mikkel Teilmann.

”Vi startede for fem et halvt år siden i min lade i Tebbestrup. Vi vidste allerede dengang, at det nok ikke blev ved kun at være os to. Men det var ikke til at forudse, at vi skulle flytte to gange og stort set har ansat en mand om måneden lige siden, Vi er i fuld gang med at hyre flere folk og vi får nok brug for fem-ti mand mere det kommende år, og det er bare et vidnesbyrd om, at vi så rigtigt, da vi startede,” sagde Thomas Lorentzen.   

Kronjyllands El-service ApS er på fem år gået fra to til 50 medarbejdere. Det er sket gennem fokus på kvalitet i tekniske samlede løsninger samt vedvarende energiløsninger til gavn for den grønne omstilling. Prisen blev overrakt til virksomheden af borgmester Torben Hansen ved en ceremoni 15. marts 2024

Flere billeder fra prisoverrækkelsen