Job og karriere

Spændende job- og karrieremuligheder

Randers er en attraktiv erhvervskommune, hvor du får adgang til masser af karrieremuligheder og driftige iværksættermiljøer. Virksomhederne i Randers spænder bredt fra enkeltmandsvirksomheder og nichevirksomheder til større koncerner. 

Randers har også en attraktiv beliggenhed, som gør, at du kan nå op mod 400.000 arbejdspladser på under en time. Byens infrastruktur og gode muligheder for offentlig transport gør det let at pendle til byer som Aarhus og Aalborg.

Arbejde i Randers Kommune

Du kan også søge job hos Randers Kommune. Vi lægger vi vægt på at være en attraktiv arbejdsplads og tilbyder gode karriere- og udviklingsmuligheder. Vores ambitioner er høje og vi ønsker at både dygtige hoveder og hænder vil være en del af vores fællesskab. Se hvilke ledige jobs, som Randers Kommune kan tilbyde dig lige nu.

Udlev dine iværksætterdrømme

Overvejer du at starte en virksomhed? Erhverv Randers har en lang række tilbud, som iværksættere kan benytte sig af. Du vil blive henvist til relevante rådgivere, som kan informere dig om bl.a. forretningsplan, markedsføring, økonomi, budgetter, love og regler, overtagelse, videreudvikling osv. Du kan også løbende deltage i workshops og på kurser, hvor du møder andre iværksættere, revisorer, advokater, salgs- og marketingskonsulenter m.fl.

Slip kreativiteten og dine iværksætterdrømme løs på Fabrikken – Randers Makerspace. Fabrikken er stedet hvor iværksætteri, innovation og kreativitet går hånd i hånd. Her samles iderige folk med fælles interesse i alt fra kreativ produktion til digital teknologi. Sammen og hver for sig udvikles og eksekveres idéer. Fabrikken skaber grobund for nye fællesskaber, idéer og iværksættere med udgangspunkt i Randers’ tradition for godt købmandskab, håndværk og produktion – tilsat innovation, kreativitet og teknologi.

En god uddannelsesby

Randers er kåret som Danmarks 4. bedste studieby. Randers indtager fjerdepladsen på grund af gode og billige boliger, nem adgang til natur og outdoor-muligheder og byens gode omdømme.

I Randers finder du uddannelser inden for rigtig mange fagområder - både boglige og tekniske. Du kan bl.a. tage en videregående uddannelse på VIA University College eller Erhvervsakademi Dania. Derudover er der også mange ungdomsuddannelser og voksen- og efteruddannelser at vælge imellem i Randers.

Få et overblik over uddannelserne i Randers her.

I Randers finder du også billige boliger, gode studiefaciliteter og gode transportforbindelser til Aarhus og Aalborg. Du kan derfor med fordel vælge at bo i Randers, mens du læser i Aarhus eller Aalborg.

I Randers Kommune anerkender vi, at studerende og nyuddannede bidrager med aktualitet, ny viden og ikke mindst nytænkning. Derfor er Randers Kommune altid på udkig efter studerende til studiejobs. Vi tør investere i fremtiden og der er kort vej fra ide til handling. Det skaber en arbejdsplads med karrieremuligheder for dem der kan og vil – det gælder også for dig.

Der er gode studiefaciliteter på Randers Bibliotek.