Kærsmindeparken

Kærsmindegrundene er en helt unik mulighed for at bygge nyt i et etableret villakvarter tæt på både by og natur. Kun 18 minutter i bil fra Aarhus Nord.

Ikke langt fra Kærsmindeparken ligger Doktorparken, som er byens mest populære park for børnefamilier. Den blev tegnet efter engelsk forbillede med snoede stier, en romantiske sø og små rum, som parkens nu store gamle træer danner.

De 11 særdeles attraktive byggegrunde ligger i et veletableret og attraktivt villakvarter lige nord for Gudenåen nær både skole, indkøb, natur, park, E45 og Randers centrum.

Boligområdet ligger på Kærsmindebadets tidligere anlæg, som nu benævnes Kærsmindeparken. Kærsmindeparken er en offentlig park med sammenhængende stisystemer, der forbinder parken med de omkringliggende områder. Kendetegnende for parken er, at den består af solitære træer og afgrænses med allétræer og beplantningsbælter.

Vil du reservere en grund?

Aktivér kortet nedenfor. Tryk på "ledig" eller "reserveret" ud for adressen og udfyld formularen.

Køb af byggegrund

På vores side "Værd at vide om køb af byggegrund" kan du læse, hvordan du køber eller reserverer en byggegrund. Derudover kan du også læse om købsaftale, betaling, tinglysning, byggepligt og tilslutning m.m.

Hvem kan købe?

Grundene kan alene erhverves af fysiske personer, og ingen køber kan erhverve mere end én grund.

Randers Kommune forbeholder sig retten til at afvise en køber, såfremt det vurderes, at den pågældende køber alene erhverver grunden med henblik på videresalg – herunder også i bebygget stand – og ikke til egen benyttelse.