Kærsmindeparken

Kærsmindegrundene er en helt unik mulighed for at bygge nyt i et etableret villakvarter tæt på både by og natur. Kun 18 minutter i bil fra Aarhus Nord.

Ikke langt fra Kærsmindeparken ligger Doktorparken, som er byens mest populære park for børnefamilier. Den blev tegnet efter engelsk forbillede med snoede stier, en romantiske sø og små rum, som parkens nu store gamle træer danner.

Vil du reservere en grund?

Aktivér kortet nedenfor. Tryk på "ledig" eller "reserveret" ud for adressen og udfyld formularen.

Velkommen til Kærsmindeparken

De 11 særdeles attraktive byggegrunde ligger i et veletableret og attraktivt villakvarter lige nord for Gudenåen nær både skole, indkøb, natur, park, E45 og Randers centrum.

Boligområdet ligger på Kærsmindebadets tidligere anlæg, som nu benævnes Kærsmindeparken. Kærsmindeparken er en offentlig park med sammenhængende stisystemer, der forbinder parken med de omkringliggende områder. Kendetegnende for parken er, at den består af solitære træer og afgrænses med allétræer og beplantningsbælter.

Afgiv købstilbud

Ønsker du at købe en byggegrund, skal du sende et skriftligt købstilbud til byggegrunde@randers.dk.

Dit købstilbud skal indeholde følgende oplysninger:

  1. Navn, adresse og kontaktoplysninger på alle købere
  2. Adresse på den parcel, du/I ønsker at købe
  3. Ejerandele og ønske om overtagelsesdag (overtagelsesdagen skal være indenfor 6 måneder).

På vores side "Værd at vide om køb af byggegrund" kan du læse, hvordan du køber eller reserverer en byggegrund. Derudover kan du også læse om købsaftale, betaling, tinglysning, byggepligt og tilslutning m.m.

Reservation

Der er mulighed for at reservere en byggegrund, mens du er i proces med at undersøge finansiering forud for køb.

Du kan gratis og uforpligtende reservere en byggegrund i 4 uger.  Bliver du ikke klar til at købe i løbet af reservationsperioden, har du mulighed for at forlænge reservationen én gang med 4 uger, hvis der ikke andre reservanter i kø.

Reservation er ikke det samme som en forkøbsret. Når du har reserveret en grund, betyder det, at den ikke bliver solgt til anden side, uden vi har spurgt dig først, om du vil byde på grunden.

Er der flere interesserede købere til samme grund, kan der gennemføres en lukket budrunde mellem de relevante parter.

Hvem kan købe?

De kommunale parcelhusgrunde kan alene erhverves af fysiske personer, og ingen køber kan erhverve mere end én grund.

For at fremme kommunens salg af byggegrunde, kan kommunen vælge at sælge én eller flere parcelhusgrunde i en udstykning til virksomheder (byggeselskaber), der køber grundene med henblik på videresalg i bebygget stand.

Vedtaget af Randers Byråd den 26.02.2024