Aktiv i Tronholmparken

Tronholmparken er en fantastisk park med faciliteter til flere idrætsgrene. Du finder bl.a. parkour, beachvolley, løb og styrketræning.

I Tronholmparken finder du:

  • et stort beachområde
  • en rød gummiløbebane
  • en basketkurv placeret i højden 3,05 m
  • store græsarealer til boldspil
  • 7 fitnesspavilloner
  • parkour træningsanlæg herunder et unikt parkouranlæg, der er inspireret af den lokale industri
  • legeredskaber til børn

Ud over disse klassiske faciliteter, har parken et trædæk og plateauer helt nede ved vandet. Her er det oplagt at bruge de mange trin til fitness eller dans. Der er handicapadgang til trædækket.

Derudover er der skyggefulde steder under de mange træer langs vandkanten, hvor der også er mulighed for fiskeri.

Der er strømstik samt et toilet i parken.

Beachbaner

Som udgangspunkt bliver beachbanerne i Tronholmparken sat op i uge 14 og taget ned igen i uge 42. Der vil være 3 volleybaner og 2 håndboldbaner.

Banerne er tilgængelige for alle borgere, men er du forening og gerne vil reservere banerne til træning kan du booke dem via foreningsportalen. Har din forening ikke et log-in skal du kontakte kultur og fritid.

I forbindelse med afvikling af stævner kan der forekomme ændringer i baneopsætningen. Stævner vil også kunne medføre aflysning af en booking.

Industriparkour

Parkouranlægget er unikt og det eneste af sin slags. Det består af autentiske eller stilistiske elementer fra den lokale industri, som tilsammen fortæller historien om industribyen Randers.

Der er vindmøllevinger, reberbane, møllesten, skærebord fra en mejetærsker, togskinner, sveller, toghjul, togvogn, tandhjul.

Se billeder af Randers Industri Parkour.

Booking af hele eller dele af parken

Hvis du ønsker at booke hele eller dele af parken til et større arrangement eller faste træningstider, skal du kontakte:

Kultur- og fritidsafdelingen
Sonja Østergaard
Tlf.: 8915 1077
E-mail: soe@randers.dk