Træning for rigtige kvinder – kom i gang med de sunde vaner

Tilbuddet skal hjælp dig med at få en ny og sundere livsstil, hvor kost og motion går hånd i hånd.

Mange kan have tanken om, at de gerne vil ændre deres livsstil. Men det er ikke altid nemt, da der er mange vaner, der skal ændres. Desuden kan det være en udfordring, hvis familien ikke samtidigt lægger deres vaner om, og du derfor føler dig alene på den sunde vej.

I Sundhedshøjskolen arbejder vi sammen på at skabe ændringer i hverdagen, som tilsammen giver os et bedre helbred. Og kost og motion skal gerne gå hånd i hånd, for at den nye livsstil for alvor slår igennem.

Er du motiveret til at starte? Så kom med!

Hvad skal vi lave på Træning for rigtige kvinder?

På holdet vil vi både have fokus på sund kost og motion, som også skal blive en del af din hverdag. Derfor hører der en ugentlig hjemmeøvelse til holdet, som vi forventer, at du udfører.

Holdene består af:

  • 30 min. teori om kost, motion og vaner
  • 60 min. bevægelse – eksempelvis cirkeltræning, cykel eller udendørsfitness
  • Hjemmeøvelser

Eksempler på emner kan være:

  • Indkøb og varedeklarationer
  • Mad, mængder og måltider
  • Mindfulness
  • Vaner og forandring

Vi skal selvfølgelig ikke glemme det sociale. Kom i god tid og få en god snak med de andre! Her er der ingen, der griner af hinanden. Vi har alle hvert vores niveau, og vi er her for at lære.

Hvem kan være med?

Alle kvinder over 18 år kan være med. Herudover er det vigtigt, at du er motiveret til at gøre en indsats, både når det gælder bevægelse og hjemmeøvelser, men også at skabe et godt forhold til de andre på holdet, så alle får en god oplevelse.

Du skal desuden undersøge, om du kan være med på alle mødegange. Hvis ikke, går du nemlig glip af gode grin, fællesskabet og et virkelig godt resultat.

Husk at møde op omklædt og klar.

Hvad koster det?

Træner du i lokalområderne i udkanten af Randers Kommune, betaler du 300 kr. for et forløb på 12 uger.

Tilmelding

Du skal tilmelde dig Træning for rigtige kvinder på din lokale sundhedshøjskole eller den sundhedshøjskole tættest på dig, som udbyder holdet.