Mindfulness

Mindfulness er for alle, der ønsker at lære en enkel meditationsform til at skabe fokus, forankring og fornyelse i krop og sind.

Mindfulness kan bl.a. forebygge tilbagefald af depression, har god effekt mod psykologiske reaktioner på alvorlige fysiske sygdomme og har særlig god effekt ved stress.

Mindfulness er en enkel meditationsform. Den giver forbedret velvære, både fysisk og psykisk og du lærer dig selv bedre at kende. I en travl hverdag kan Mindfulness teknikker hjælpe til at skabe fokus, balance og energi.

Mindfulness er træning i at være bevidst til stede og derved opleve livet mere fuldt ud. Samtidig er mindfulness en træning i at være med vore tanker på en måde, så de ikke styrer os. Desuden er mindfulness en træning i at forholde sig venligt til sig selv.

Den ro og fred vi ofte søger, opstår ikke fordi tankerne tier stille eller verden holder op med at stille krav. Den opstår, når vi kan slutte fred med, at alting er, som det er.

Mindfulnessøvelser

Herunder finder du forskellige guidede øvelser, du kan lave derhjemme. Derved kan du træne dit nærvær og venligt forholde dig til dig selv. Hvis det er nyt for dig, kan du med fordel starte med at lytte til den første lydfil "Velkommen til mindfulness". Ellers kan du blot sætte eller lægge dig behageligt til rette, starte lydfilen og lade dig guide.

Ovenstående mindfulnessøvelser ligger i Soundcloud. Hvis du ikke slår autoplay fra, når du går ind i Soundcloud, begynder afspilning af en ny lydfil automatisk, når den mindfulnessfil, du lytter til, er færdig.

Du slår autoplay fra ved at klikke på knappen nederst i højre hjørne i Soundcloud og derefter fjerne markeringen i "Autoplay station".

Slå autoplay fra i Soundcloud