Vejen til Job

Vejen til job består af en række erhvervsrettede moduler og forløb, som gør jobkandidater klar til arbejdsmarkedet.

Er du virksomhed: Se her på siden, hvor du kan møde dine nye medarbejdere
Er du jobkandidat: Læs mere om Vejen til Job her

 

Vejen til Job er erhvervsrettede moduler og forløb, som giver jobkandidater ny viden om brancher og netværk, samt personlige og faglige talenter. Derudover afholder Vejen til Job virksomhedsrettede events, som Jobdating og Jobmatch. Omdrejningspunktet er altid erhvervsrettet, og derfor har alle moduler og forløb fokus på virksomhedernes behov for kvalificeret arbejdskraft.

 

Mangler din virksomhed arbejdskraft?       

- Så kan Jobdating eller Jobmatch være en mulighed

 

Jobdating

Jobdating er stedet, hvor virksomheder og jobsøgende mødes i uformelle omgivelser. Med Jobdating kan du møde mange jobkandidater på kort tid - og se om der er kemi mellem jer.  Tag med på byens bedste date og find din nye medarbejder. Jobdating foregår i Underværket på månedlig basis. For at deltage som virksomhed skal du have aktuelle ledige stillinger med.

 

Jobmatch             

Jobmatch er et arrangement, hvor en eller flere virksomheder har mulighed for at møde jobkandidater. Til Jobmatch har virksomheden mulighed for at holde et  oplæg om virksomheden og de stillinger, de søger nye medarbejdere til. Herefter er der mulighed for korte samtaler med alle deltagerne - en god mulighed for at se, om der er kemi og interesse. Modsat Jobdating er virksomhederne oftest fra samme branche.

 

Vi hører meget gerne fra dig, hvis din virksomhed ønsker at deltage i Jobmatch eller Jobdating.

Kontakt din virksomhedskonsulent, eller én af konsulenterne fra Vejen til Job.