Er du ny i Randers?

Kom med til næste arrangement for tilflyttere på Randers Naturcenter. Her kan du møde andre nye tilflyttere og få gode snakke rundt om bålet, når vi laver fladbrød med lækker fyld og pandekager. Arrangementet er for børn og voksne.

Arrangementet foregår på Randers Naturcenters skønne udearealer

Vi inviterer store, små og dem midt imellem ud i vores smukke natur omkring Randers Naturcenter, der er beliggende ned til Gudenåen.

Der vil være rig mulighed for at møde andre nye tilflyttere og få gode snakke rundt om bålet, når vi laver fladbrød med lækker fyld og pandekager. Måske du også skal undersøge livet i vandhullet, se vores dyr eller gå en tur ned til Gudenåen?

Du kan også høre mere om den natur, der omkranser Randers og få tips til flere udflugter ud i sommerlandet.

Dato og tid

Torsdag den 22. juni 2023 fra kl. 16-19. Vi starter kl. 16, men du er velkommen til at komme, som det passer for dig, inden for det tidsrum.

Randers Naturcenter ligger på Gudenåvej 20, 8920 Randers NV - en mindre sidevej til Hvidemøllevej. Hvidemøllevejområdet ligger syd for Banegården mod Gudenåen.

For enden af Gudenåvej er der anlagt større P-plads, og der er også vendeplads for bus.

Nærmeste busstop med bybussen er på Viborgvej v. den lille vej Vasen, som støder til Hvidemøllevej, eller på Rutebilstationen - beregn hhv. 15 min og 20 min gang derfra.

Nærmeste togforbindelse er Randers Banegård.

Tilmelding

Tilmelding sker nedenfor. Det er gratis at deltage. Tilmeldingsfristen er 19. juni 2023.

Da vi inviterer på gratis fladbrød og pandekager til alle deltagere, ser vi meget gerne, at der gives besked, hvis der skulle være afbud til arrangementet.

Afbud skal ske til velkommen@randers.dk eller på tlf. 2177 8447

Vi glæder os til at se dig og byde dig velkommen til vores Randers.