Parkering i Randers by

Randers har en lang række parkeringspladser nær Randers centrum.

Der er mange skilte og retningslinjer indenfor parkeringsområdet. Vi har derfor udarbejdet en P-guide, som er tiltænkt at give dig et hurtigt overblik over de mest relevante, så din parkering forhåbentlig gøres nemmere og parkeringsafgifter undgås.

Den lille p-guide

Nedenfor kan du både finde et kort over de generelle parkeringsmuligheder i Randers, samt få vist en liste med antallet af parkeringspladser.

Alle parkeringspladser i Randers C

Kommunale p-pladser

Inden for Centerringen
Sted Antal pladser
Politigården 31
Gl. Polititorv/Vestergade 54
Tinghuspladsen 19
Trangstræde 70
Østervold 34
Sløjfen/Middelgade/Kirkegade 37
Dytmærsken 30
Laksetorvet 114
Hospitalsgade  15
Diverse 191
Uden for Centerringen
Sted Antal pladser
Randers Regnskov 371
Gasværksgrunden 380
Brotoften 207
Tronholmen 90
Vestervold v/Slyngborggade 98
Vestervold v/Jernbanegade 47
Toldbodgade 55
Hobrovej 25
Fritidscenteret 22

I alt 1.890 stk. parkeringspladser i og omkring centrum.

Randers Regnskov

Hvert år i perioden 1. september til 31. maj er en del af parkeringspladsen ved Randers Regnskov gratis at parkere på. Den resterende del af året er prisen 10,50 kr/timen.

Parkeringsområderne ved Randers Regnskov hører under Randers Kommune, og det er derfor kommunen der udfører parkeringskontrol i området og udskriver eventuelle afgifter.

Vær opmærksom på, at det kun er automat nr. 33 og nr.37 som er placeret nærmest Rander Regnskovs indgang, der kan modtage mønter.

Du kan naturligvis altid benytte dit betalingskort eller din parkerings app.

Se parkeringsarealet her

Randers Sundhedscenter - Thors Bakke

Har du behov for en parkeringsplads i den centrale del af Randers, så har du mulighed for at leje en p-plads i Randers Sundhedscenter - Thors Bakke

På toppen af Østervold under Randers Sundhedscenter - Thors Bakke har Randers Kommune en toetagers parkeringskælder.

Den øverste etage består af 75 pladser, inklusiv 4 handicappladser og 6 pladser reserveret til bloddonorer. De resterende pladser er gratis at benytte, men de er tidsbegrænset til 2 timer. Den nederste etage består af 117 pladser, inklusiv 3 handicappladser. En række af pladserne på denne etage er udlejet til private, men de resterende pladser er gratis at benytte i en tidsbegrænset periode på 2 timer.   

Udover de forskellige parkeringspladser findes der også cykelstativer og el-tilslutning til mindre el-køretøjer i parkeringskælderen.

Der findes også en række andre parkeringsmuligheder på og omkring Thors Bakke. Du kan finde disse, ved at benytte kortet længere oppe på siden. 

Udlejningspladser i parkeringskælderen

Hvis du ønsker at leje en parkeringsplads på den nederste etage, så koster det 6000 kr. pr. år. Du kan leje en plads ved at kontakte:

Veje og Trafik
Tlf.: 8915 1900
E-mail: vejeogtrafik@randers.dk

Parkeringskælderen har åbent alle ugens dage fra 07.00 - 24.00.

  • 2 timers tidsbegrænsning fra 07.00 - 18.00
  • Ubegrænset parkering fra 18.00 - 24.00

Garageanlæg ved "Det Gamle Polititorv"

Randers Kommune råder over 38 parkeringspladser i garageanlægget ved Det Gamle Polititorv, Vestergade 5, 8900 Randers C.

Det er ikke muligt at blive skrevet på venteliste. Ønsker du yderligere oplysninger eller ønsker du at opsige en plads kan du læse mere her: Kommunale lejemål