Parkering i Randers midtby

I få minutters gåafstand fra centrum byder Randers på næsten 2.000 parkeringspladser, hvorfra du nemt kan at komme ind og handle eller opleve byens kulturliv.

Der er nem adgangen til P-pladserne i Randers. De fleste befinder sig for enden af indfaldsvejene og langs centerringen, der omkranser Randers midtby.

Takster for parkering

De kommunale parkeringspladser indenfor centerringen er i en betalingszone, mens de parkeringspladser, der ligger udenfor, er gratis at benytte.

Parkeringsområdet ved Randers Regnskov og Østervangsvej ved Regionshospitalet Randers er dog også betalingspladser.

Taksten for parkering på de kommunale parkeringspladser er 12 kr. i timen. Læs mere om takster og betaling for parkering her

Hvert år i perioden 1. september til 31. maj er en del af parkeringspladsen ved Randers Regnskov gratis at parkere på. Den resterende del af året er prisen 12 kr. pr. time.

Parkeringsområderne ved Randers Regnskov hører under Randers Kommune, og det er derfor kommunen der udfører parkeringskontrol i området og udskriver eventuelle afgifter.

Vær opmærksom på, at det kun er automat nr. 33 og nr. 37 som er placeret nærmest Rander Regnskovs indgang, der kan modtage mønter.

Du kan naturligvis altid benytte dit betalingskort eller din parkerings app.

Se parkeringspladsen på Google Maps.

Har du behov for en parkeringsplads i den centrale del af Randers, så har du mulighed for at leje en p-plads i Randers Sundhedscenter - Thors Bakke

På toppen af Østervold under Randers Sundhedscenter - Thors Bakke har Randers Kommune en toetagers parkeringskælder.

Den øverste etage består af 75 pladser, inklusiv 4 handicappladser og 4 pladser reserveret til bloddonorer. De resterende pladser er gratis at benytte, men de er tidsbegrænset til 3 timer. Den nederste etage består af 117 pladser, inklusiv 3 handicappladser. En række af pladserne på denne etage er udlejet til private, men de resterende pladser er gratis at benytte i en tidsbegrænset periode på 3 timer.   

Udover de forskellige parkeringspladser findes der også cykelstativer og el-tilslutning til mindre el-køretøjer i parkeringskælderen.

Der findes også en række andre parkeringsmuligheder på og omkring Thors Bakke. Du kan finde disse, ved at benytte kortet længere oppe på siden. 

Udlejningspladser i parkeringskælderen

Hvis du ønsker at leje en parkeringsplads på den nederste etage, så koster det 7800 kr. pr. år. Du kan leje en plads ved at kontakte:

Veje og Trafik
Tlf.: 8915 1900
E-mail: vejeogtrafik@randers.dk

Parkeringskælderen har åbent alle ugens dage fra 07.00 - 24.00.

  • 3 timers tidsbegrænsning fra 07.00 - 18.00
  • Ubegrænset parkering fra 18.00 - 24.00

Randers Kommune råder over 38 parkeringspladser i garageanlægget ved Det Gamle Polititorv, Vestergade 5, 8900 Randers C.

Det er ikke muligt at blive skrevet på venteliste. Ønsker du yderligere oplysninger eller ønsker du at opsige en plads kan du læse mere her: Kommunale lejemål