Danmarks Indsamling

Randers står sammen om at hjælpe verdens sårbare børn i forbindelse med Danmarks Indsamling 2023.

Randers er værtsby for Danmarks Indsamling 2023. Det store landsdækkende show afholdes på Værket den 4. februar. I ugerne op til står Randers sammen om at hjælpe verdens sårbare børn og samler ind til indsamlingen. Skal du være med?

Krig i Ukraine, tørke på Afrikas Horn, klimakrise, fødevarekrise og corona-pandemi. Verden brænder, og konsekvenserne for verdens fattigste er fatale. Det er børnene, der betaler den højeste pris. Børn der bukker under for sulten. Børn der må undvære livsvigtige vacciner. Børn der mister skolegang og bliver fastholdt i fattigdom.

Derfor skal vi i Randers stå sammen om at hjælpe verdens sårbare børn og lave et fantastisk indsamlingsresultat, når Danmarks Indsamling løber af stablen i januar og februar 2023.

"Jeg er sikker på, at vi her kan samle alle de gode kræfter i hele Randers Kommune om at stå sammen og samle ind til verdens sårbare børn. De lokale idéer til indsamlinger fra skoler, foreninger, virksomheder, organisationer og borgere er meget vigtige, og samtidig kan vi i fællesskab vise resten af Danmark, at her er hjerterne varme og de hjælpende hænder mange," siger borgmester i Randers Kommune, Torben Hansen.

Randers Kommune koordinerer "Randers hjælper sårbare børn" og har løbende tæt dialog med Danmarks Indsamlingen om de lokale aktiviteter.

Hvad er Danmarks Indsamling?

En gang om året går 12 humanitære organisationer og DR sammen om at samle ind i for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande med at opnå FN's verdensmål. Og i 2023 er målet at støtte verdens sårbare børn. De er de allermest udsatte som følge af krig, sult, klimakrise og corona-pandemi.

Du kan læse mere på danmarksindsamling.dk.

Hvordan kan du være med?

Her på siden samler vi løbende beskrivelser af forskellige allerede gennemprøvede koncepter i Danmarks Indsamling, som man kan bruge til at skabe sin lokale aktivitet i Randers Kommune. Derudover kan du finde en liste med ideer og inspiration - som også løbende bliver opdateret. 

Book et møde

Har du brug for sparring, information eller dialog om netop din aktivitet i Danmarks Indsamling, eller har du brug for et oplæg om mulighederne i din organisation, så kan du booke koordinatorerne fra Randers Kommune. Skriv til danmarksindsamling@randers.dk for at lave en konkret aftale.

Beskriv og tilmeld din aktivitet

I formularen her på siden kan du beskrive din ide til aktivitet til Danmarks Indsamlingen 2023. Vi samler alle aktiviteterne i et katalog. På den måde vi hjælpe med at bringe de rette aktører sammen, og så vi får et fælles overblik over den lokale indsamling "Randers hjælper sårbare børn".