Thors Bakke

Her på siden kan du læse om lokalplanen for Thors Bakke og de aftaler der er indgået med henblik på at realisere byggemulighederne på området.

Randers Byråd har godkendt en ny lokalplan for Thors Bakke og med vedtagelsen er retningslinjerne for at bygge videre omkring de eksisterende bebyggelser i bydelen nu fastlagt.

Et højhus med 18-19 etager og omkring 100 lejligheder vil blive opført på Thors Bakke med byggestart april 2019. Bygningen kommer både til at rumme almen boliger på de nederste etager samt ejerlejligheder på de øverste etager.

Huset bliver bygget på Thors Bakke i centrum af Randers, der hvor det gamle Thor-bryggeri én gang lå. Den tidligere brygger-skorsten findes stadig på grunden og er bevaret som et hyggeligt historisk monoment.

På bakken er der desuden biograf, sundhedscenter, fitnesscenter og restauranter- ligesom der også findes et ældrecenter og andre private boliger.

Herunder kan du se forskellige visualiseringer og planer for byggeriet.

Punkthus set fra Østervold

Herunder kan du læse mere om baggrunden for lokalplanen, om lokalplanens muligheder og om de aftaler, der er lavet mellem K/S Thors Bakke og Randers Kommune med henblik på at realisere byggemulighederne.